Aardbei rolstoel overhemd

Gepubliceerd op 13 juli 2019 om 21:42

Dit overhemd gemaakt van katoen met een aardbei patroon is het eerste product dat ik gemaakt heb voor de verkoop. Het idee achter dit rolstoel overhemd kwam voornamelijk, zoals eigenlijk al mijn ontwerpen, vanuit de praktijk. Het kan best lastig zijn om een overhemd van een niet-rekbare stof aan te trekken bij jezelf of een bij ander. Vaak, naar mijn ervaring, kom ik al in de knoop bij de mouwen. 
Door de open achterkant is het een stuk gemakkelijker om het overhemd aan te trekken. Dit kan al zittend in de stoel of liggend op bed.

Op het moment dat ik dit stofje zag werd ik al meteen verliefd! Dat kwam stiekem ook wel omdat mijn logo een aardbei is, dus ik kon deze stof zeker niet laten liggen voor mijn eerste product!

Toen ik de stof kocht wist ik helemaal nog niet wat ik er mee wilde maken. Ik zat eerst te denken aan leuke tasjes of andere accessoires maar ik wist dat ik er iets groters mee kom maken. Toen kwam het idee van een overhemd in me op en ik begon met ontwerpen en het zoeken van de juiste patronen. Ik wil dat al mijn producten stijlvol en hip zijn terwijl ze tegelijkertijd ook makkelijk zijn om aan te treken. Zoals hier boven al beschreven kwam ik op het idee tijdens mijn werk en ik heb dit verwerkt in de patronen. 

Ik ben erg blij met het resultaat! Vooralsnog is het overhemd beschikbaar in maat 34, 36, 38, 40, en 42. Voor speciale aanpassingen kan je altijd nog terecht via de app, Facebook, Instagram of mail!


 »