Makkelijk een trui aan trekken

Gepubliceerd op 21 juli 2019 om 23:21

Een trui is een kledingstuk die we aan trekken als we het koud hebben en als de winter om de hoek ligt. Truien zijn leuk, warm, vaak zacht en soms grappig. Wat nog wel eens een uitdaging kan zijn met het aantrekken van een trui voor mensen met een beperking is vaak wel een smal hals gat. Daarom heb ik ervoor gekozen om ritsen in de schouders te zetten. Dit zorgt er voor dat het hals gat groter is en zo hoef je niet meer te worstelen tijdens het aankleden! Onder de rits zit een stofje zodat je de rits niet kan voelen als je staat, zit of ligt.

Ik hou erg veel van retro kleding en veel kleuren bij elkaar. Zelf draag ik het liefst lekker opvallende, leuke kleding en dat wil ik ook verwerken in de kleding dat ik maak voor de webshop! Vandaar dit ontwerp. Deze trui bestaat dan ook uit 2 super leuke kleuren die goed bij elkaar passen. De stof die ik hiervoor heb uitgekozen is sweatshirt fleece. Dit is lekker warm voor koudere dagen en aan de binnenkant super zacht! 

 

Deze trui is te verkrijgen in maat 34, 36, 38, 40, en 42 en in de kleuren geel-oranje, blauw-beige en rood-roze. Voor speciale aanpassingen kan je altijd nog terecht via de app, Facebook, Instagram of mail!


«